Hemsidan är klar!

Men inte desstom mindre kan jag låta bli att pilla. Idag har jag gjort ännu en sida om det där med parkering. Det är ju något mina gäster frågar efter då de ofta ska ut och resa…. ofta ja… i vanliga fall. Fick tips av min dataguru Eva om en toppensida https://pixabay.com/ för att leta bilder och det går ju bara inte att sluta. Vad sägs om bilden på bilarna? Jag kan nästan känna lukten av gammal bil. Nostalgisk

Posted in
Thina

Thina

Det är jag! Jag skulle vilja citera Pippi Långstrump och säga "Detta har jag aldrig provat så det är jag nog jättebra på" Just så känns det nu då jag bygger min nya hemsida.

Timingen kunde inte vara bättre. År 2020 är verkligen ett skittkasst år. Det är lugnt med bokningar av rum på mina båda Bnb så nu förkovrar jag mig ... och bloggar

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishChinese (Simplified)Arabic